Persondatapolitik

Persondata politik hos
Melanie Theea Celinah Simonsen

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på min hjemmeside www.melaniesimonsen.com 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser. 

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. 

 

Oplysninger jeg indsamler 

Hvis du ønsker at købe og modtage et værk fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig min services. Jeg kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger min webshop. 

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. 

Jeg indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

– Besøger min hjemmeside 

– Gennemfører et køb af mine produkter 

– Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback 

 

Den dataansvarlige 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.melaniesimonsen.com er Melanie Theea Celinah Simonsen, Händelsvej 47, 2. th., 2450 København SV, cvr nr. 41722827 

 

Behandlingsgrundlag og formål 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. 

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler jeg dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Paypall og Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation. 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af mig på min hjemmeside. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. 

 

Andre modtagere af personoplysninger 

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Jeg har min hjemmeside hos www.godaddy.com og betalingssystem gennem Paypall og Stripe, som fungerer som min databehandler. Alle persondata som du oplyser på min hjemmeside vil blive opbevaret i www.godaddy.com´s datacentre. 

Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med levering af ydelser til mig. Mine databehandlere behandler kun personoplysninger efter mine instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. 

Jeg har indgået databehandleraftaler med mine databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

 

Dine rettigheder 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.
Du har ret til at anmode mig om følgende: 

– At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

– At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. 

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min
e-mailadresse melanie@melaniesimonsen.com 

da_DK