Drømmen

Jeg hedder Melanie Theea Celinah Simonsen. Jeg er 33 år og bor i København.

Alt starter som en drøm, en vission og en tanke, men det er ikke helt som nemt som det altid lyder. Mit liv har været noget af en rutchebane. Jeg har brugt mange timer og lang tid at finde ud af og forstå hvem jeg er og hvordan jeg kan blive lykkelig. Det hele har ført mig til at arbejde med personlig udvikling og mit dybe jeg. Det er en eviggående proces, fordi man udvikler sig hele tiden som menneske. Jeg har et dybt ønske om at gør en forskel og skabe skønhed og glæde for andre. Min rejse at finde mig selv, har ført mig til en smuk healings proces hvor naturen har været en stor del af min rejse.  Naturen og havet indeholder utrolig meget skønhed, harmoni og ro. Mange overser disse dybe skønheder, på grund af  travle hverdage og livssyn Jeg ønsker at videregive healing, glæde, ro til dig som ønsker mere opløftelse i dit liv fordi du bevidst eller ubevidst kan mærke at der er noget der trækker i dig, i din søgen efter noget unikt og skønt.

I have dedicated my creative abilities, and my time studying color psychology, crystals, meditation and healing. 

Jeg startede med at være uddannet pædagog og jeg har arbejdet lidt i vuggestue. Det har ført mig til at dyb rejse i at forstå hvad vi mennesker går igennem som børn, og hvordan samfundet, kulturen og familien påvirker vores udvikling og trivsel. Trodsalt det var spændende og en hård branche at være i, kunne jeg mærke at jeg havde et andet kald. Jeg har altid været en kreativ sjæl og hele mit liv har jeg bevæget mig fra den ene æstetisk udtryk til den næste. Jeg havde en dyb trang til at bruge mine hænder og skabe. Jeg har eksperimenteret med mange materialer og udtryksformer som ler, billedkunst, sye, lave kostumer osv. Min rejse i at udtrykke mig i billedkunst startede i et ønske om at skabe noget som andre ikke gør, fordi jeg vil gerne være anderledes og påvirke andre mennesker på positive måder og bryde med traditionelle kunstmåde. Jeg vidste godt at jeg har en utrolig kreativ evne i at bruge mine hænder og samtidigt har vi mere end nogen sinde brug for positive og smukke ting i vores liv. Vi har brug for at blive opløftet, at finde glæde, ro, harmoni.  I 2021 besluttede jeg mig for at offentliggøre mine værker, da verdenen har brug for dette. Verdenen har brug for noget nyt og anderledes. 

Siden jeg var barn har jeg været interesseret i det spirituelle. Det var en spændende hobby, noget der kaldte på mig, og jeg var utrolig interesseret i det mystiske og usynlige. Jeg har altid vidst at der er mere end vi kan se. Jeg begyndte at have clairvoyante evner og evnen til at mærke energier. Jeg kunne mærke andre menneskers følelser, bekymringer og deres energi. Jeg kunne mærke ting der vil ske, som også skete. Det er en højere intuition som jeg besluttede mig for at anvende i mit kunst. Jeg maler efter mit hjerte og mine følelser. Når jeg mærker en wow effekt i mine værker, ved jeg at andre også vil mærke dette.

 

Men hvem er jeg egentlig og hvorfor laver jeg 3D kunst?

Det hele startede at jeg ønskede at værkerne skulle blive levende, og række ud. Ligesom når man ser en film i 3D. En tanke der kom når jeg selv observerede landskabs kunstværker og jeg ønskede at jeg kunne gå ind i værket.

Jeg har udviklet en dyb forelskelse for hav og natur. Det kom da jeg fik hund og var ofte ude i naturen. Det gik op for mig hvor meget naturen påvirker, influerer vores krop og mentalitet. En verden som mange mennesker ikke ved. Når man går i stilheden, observerer hvert et blad, insekt, blomst og sandkorn, så finder man en skjult verden af skønheder. Healende, kurerende, afslappende og beroligende. Disse er naturens egenskaber og det ønske jeg gerne vil videregive i kunst.

Jeg anvender blandt andet ler til at skabe blomster og blade i min værker. Jeg har udforsket med forskellige materialer men ler er let, holdbart og formbart. Jeg er ikke fan af at bruge pensler, men jeg udforsker, og det vil jeg altid gøre, for at skabe blandt mange af de smukkest kunstværker i verden.

Min drøm er at være en kunstner, som kan inspirere andre, skabe glæde og positivitet med min personlighed og med mit kunst. Hvis du også mærker mine kunstværker dybt i hjertet, så er det fordi det kalder på dig.  

Hvorfor er positivitet så vigtigt?

Jeg er vokset op i fattigdom, men som barn var jeg ikke påvirket af det. Jeg legede udenfor hele dagen, mens min mor havde 3 jobs i håb at det er nok til at servere mad på bordet. Jeg voksede op med en gammel måde at tænke og se tingene på. En kultur hvor selv når man arbejdede hård nok, var det ikke nok. En kultur hvor glæde, positivitet var kun noget man hørte i eventyr fortællinger. 

Med tiden indså jeg, at det er  en giftigt mentalitet jeg voksede op  med, og jeg var stædig til at modsige mig dette. Dybt i mit hjerte vidste jeg på en eller anden måde at alt kan lade sig gøre. Det har jeg selv, lært mig selv. Det er svært når man vokser op med meget negativ nyheder, sladre, fokus på problemer, tristheder og depressioner, med fokus på problemet og ikke løsninger. Lyset i min families øjne var for længst forsvundet. Hvorfor skal tingene være sådan? Jeg vidste at jeg var anderledes, kreativ, med et indre glad som ventede på at springe ud. Derfor valgte jeg en indre personlig rejse, ændring af mentalitet og tænke måde med positiv psykologi og en god om gang stædighed, der har ført mig til at være en meget positiv, glad, modig, livlig person. Dette har ført mig videre til at være kreativ, til at være inspirerende og opløftende og vise at alt kan lade sig gøre, også selvom det ser umuligt ud i starten.

en_US